Lehtijuttu Kotikymppi 17.4.2008

image

Lehtijuttu paikallislehti Kotikympissä kahvakuulasta ja siihen suunnitteilla olevasta kurssista. Klikkaa kuvaa, niin näet lukea jutun.

Kerronpa tässä myös hieman taustoja asiaan:
Kahvakuula on hieno esimerkki yksinkertaisesta, mutta silti monipuolisesta ja tehokkaasta kuntoiluvälineestä. Kahvakuula on jo vanha keksintö, jonka aikoinaan syrjäytti suosiossa erilaiset kuntosalilaitteet ja levypainot. Nyt sen harjoitteiden tehokkuus on jälleen huomattu länsimaissakin. Esim. Venäjällä se on ollut kuulemma kovassa käytössä tähän päivään asti armeijassa, poliisivoimissa ja kotikuntoilumuotonakin.

Itse luin siitä ensimmäisen kerran jostakin kuntolehdestä pienen artikkelin 3 vuotta sitten, ja silloin internetistä ei löytynyt paljoakaan lisätietoa, saatikka sitten videoita. Mutta nyt, jos kirjoitat youtubessa hakuun sanat ”kettlebell”, ”girya” tai ”kahvakuula”, niin johan löytyy kasapäin videoita mitä erilaisimmista liikkeistä ja harjoituksista.

Itselleni tämä on ensimmäinen painoharjoittelumuoto josta oikeasti innostuin. Monesti olen koettanut saada kuntosalilla käyntiä säännölliseksi, mutta aina se on yritykseksi jäänyt. Kahvakuulalla on tullut treenattua nyt säännöllisesti kotona ja ulkona alkuvuodesta lähtien ja inspiraatio harjoitteluun on yhä kova.

Katso ihmeessä lisätietoa netistä, tai kysy vaikka minulta, jos kahvakuula alkoi kiinnostamaan. Suosittelen kahvakuulaharjoittelua lämpimästi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s