Reeta Lahtela

Hei! Olen Reeta, keho- ja tunnevyöhyketerapeutti.

Ajanvarauksen voit tehdä myös numerosta 040 9600531

Hoitilat:
Sallatunturi: Keselmäjärventie 13, Salla (Kartta)
Kemijärvi: Vapaudenkatu 10-12 B, Kemijärvi (toinen kerros) 
Katso hoitohinnasto.

Mitä on tunnevyöhyketerapia?

Vyöhyketerapia on perinteikäs hoitomuoto jossa kehoa hoidetaan hellävaraisesti päästä jalkateriin hieromalla ja elinheijasteita painelemalla. Tavoitteena on avata tukoksia ja näin auttaa kehon omia paranemisprosesseja aktivoitumaan. 

Tunnevyöhyketerapiassa ihmistä hoidetaan ajatusten, tunteiden, kokemusten ja kehon kokonaisuutena. Se ottaa huomioon kehon yhteyden tunteisiin ja kyvyn tallentaa käsittelemättömiä tunteita sekä elämäntapahtumia ja ilmentää niitä mitä erilaisimpina  kehollisina ja psyykkisinä oireina ja vaivoina. Kehonhoidon aikana on halutessaan mahdollista purkaa mieltään painavia asioita ja elämäntilanteita sekä itse oivaltaa niihin liittyvien tunteiden yhteys omaan vointiin. 

Hoidolla on saatu apua monenlaisiin pitkäaikaisiin ja äkillisiin fyysisiin vaivoihin, kuten ruoansulatuselimistön ja hormonitoiminnan häiriöihin, ihottumiin, jännitys- kiputiloihin, unettomuuteen, ahdistukseen ja pelkotiloihin. Vyöhyketerapia on myös erittäin rentouttavaa ja hoitoon voi tulla myös ilman vaivoja tai oireita.