Päivitetty viimeksi: 1.6.2022

Kehosepän ajanvarauksiin liittyvä rekisteri- ja tietosuojaseloste. Kerromme tässä kuinka sähköisessä tai suullisessa ajanvarauksessa antamiasi tietoja käytämme.

Mikäli sinulle herää kysymyksiä tai haluat olla muuten yhteydessä rekisterinpitäjään, lähetä sähköpostia rekisterinpitäjälle kehoseppa@gmail.com

Kun varaat ajan Kehosepän työntekijältä (työntekijät: Joonas Lahtela ja Reeta Lahtela) meidän on käsiteltävä ajanvarauksessasi antamiasi henkilötietoja sähköisessä muodossa. Käytämme ajanvarauksessa Googlen ja Applen sähköisiä kalentereita, sekä YouCanBook.me nettiajanvarauspalvelua. Näillä palveluilla on omat ehtonsa ja tietosuojaselosteensa jotka löydät kyseisten palveluntarjoajien verkkosivuilta.

Ajanvarauksessa saatavat tiedot ovat nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi varattava hoitaja/työntekijä, hoitopaikka ja ajankohta. Näiden lisäksi ajanvaraaja voi halutessaan sisällyttää tietoihin muita henkilökohtaisia tietojaan, mutta ne eivät ole pakollisia.

Henkilötietoja ei luovuteta eikä myydä Kehosepän ulkopuolelle tai kolmansille osapuolille.

Säilytämme ajanvaraajan antamia yllämainittuja tietoja pääsääntöisesti 24 kuukautta, ellei kirjanpidollinen tai muu valtion säätämä laki edellytä muuta.

Ajanvarauksessa saatujen henkilötietojen käsittelijät ja yhteystiedot:

Ajanvarausrekisterin ylläpitäjänä toimii toiminimi Kehoseppä työntekijät Joonas Lahtela ja Reeta Lahtela

Keselmäjärventie 13 98900 Salla
Sähköposti: kehoseppa@gmail.com
Puhelinnumero: 0445040040

Create a website or blog at WordPress.com