Kehoseppä kahvakuulatreenit ulkona vuonna 2010

26.5.2010 30 treenaajaa!
26.5.2010
30 treenaajaa!

Tässä kooste vuoden 2010 ulkotreeneistä, ajoista ja säistä.

Sunnuntaina 9.5. – kello 18:00, Pöyliövaaran urheilukentällä oli reippaat kahvakuulatreenit ulkona.
Sää oli pilvinen, melkein sateinen ja lämpötila +3. Oikein hyvä keli ulkokuntoiluun.

Sunnuntaina 23.5. – kello 18:00, oli jälleen reippaat kahvakuulatreenit Pöyliövaaran urheilukentällä. Sää oli puolipilvinen ja lämpötila +11. Porukka hikoili ja selvästi nautti kuulan kesyttämisestä. Jotkut sanoivat, että ilma oli kosteahko, koska paita kastui niin helposti…

Keskiviikkona 26.5. – kello 18:30, Pöyliövaaran urheilukentällä. Sää oli aurinkoinen ja lämpötila +14, raikas pohjoistuuli välillä puhalteli. Tähän mennessä suurin osallistujamäärä…30 kuulan kesyttäjää!

Keskiviikkona 2.6. – kello 18:30, Pöyliövaaran urheilukentällä. Sää oli aurinkoinen, puolipilvinen ja lämpötila +18. Lähes kesäinen ilma.

Sunnuntaina 6.6. – kello 18:30, Pöyliövaaran urheilukentällä. Sää oli pilvinen ja lämpötila +7. Koleahko keli, mutta lämmin tuli silti. Kerrospukeutuminen on kätevää, koska vaatetta voi vähentää treenin edetessä.

Keskiviikkona 9.6. – kello 18:30, Pöyliövaaran urheilukentällä. Sää oli aurinkoinen, puolipilvinen ja lämpötila +18. Hieman kolea tuuli. Sääskiäkin näkyi, mutta ne eivät pysyneet perässä.

Keskiviikkona 16.6. – kello 18:30, Pöyliövaaran urheilukentällä. Sää oli aurinkoinen, puolipilvinen ja lämpötila +16. Sääskiä oli paikalla treenejä katsomassa. Tällä kerralla kaikki osallistujat tekivät tuttavuutta 40 kilon kuulaan ja sehän heilui mallikkaasti jokaisella.

Keskiviikkona 30.6. – kello 18:30, Pöyliövaaran urheilukentällä. Aurinko paistoi, +20 lämmintä. Nyt treenasimme nurmikolla ja taidamme tehdä niin jatkossakin, koska jalkapallokentän hiekka pölisee liikaa.

Sunnuntaina 4.heinäkuuta. Pöyliövaaran urheilukentällä. Sää oli puolipilvinen, hiostava +20. ”Muutamia” sääskihavaintoja myös tehtiin…satunnaiset tuulenpuuskat helpottivat. Ihmeellistä, että sade ei ole koskaan osunut kohdalle.

Sunnuntaina 14.heinäkuuta. Pöyliövaaran urheilukentällä. Lämpöä oli +23 astetta, sade arpoi tulemistaan, mutta jätti tulematta.

Sunnuntaina 18.heinäkuuta. Pöyliövaaran urheilukentällä. Sunnuntaipäivä oli aika aurinkoinen ja lämmin päivä, kunnes puoli tuntia ennen treenien alkua alkoi satamaan vettä oikein kaatamalla. Sateesta huolimatta treenaamassa oli pieni, mutta sitäkin pippurisempi joukko. Isoja kuulia liikuteltiin ja sade toi lisävastusta liukastamalla kahvat. Vartti treenien jälkeen sää muuttui jälleen aurinkoiseksi.

Keskiviikkona 28.heinäkuuta. Pöyliövaaran urheilukentällä. Tälle kesälle tyypillisen oloinen ilma. +20 astetta ja pilvistä, joitain satunnaisia auringonpaiste hetkiä. Kostean kuuma ilma. Ei hyttysiä! Tänään oli taas muutamia ensikertalaisia ja mahdottoman hyvin oppivat ne liikkeet mitä tarvittiin treeneissä.

Keskiviikkona 4.elokuuta. Pöyliövaaran urheilukentällä. +15 astetta ja pilvistä, melkein satoi. Lopuksi jyrisi ukkonen.

Keskiviikkona 18.elokuuta. Pöyliövaaran urheilukentällä. +10 astetta, aurinkoista. Syksyisen kuulas ilma (…kuulas…heh heh).

Keskiviikkona 25.elokuuta. Pöyliövaaran urheilukentällä. +8 astetta. Pilvinen ja syksyisen koela ilma. Reipas treeni jaloille ja käsille…taisi vatsalihaksetkin saada kyytiä.

Keskiviikkona 15.syyskuuta. Pöyliövaaran urheilukentällä. +11 astetta. Puolipilvinen ja syksyisen raitis ilma.

Maanantaina 20.syyskuuta. Pöyliövaaran urheilukentällä. +10 astetta, puolipilvistä. Treenit oli 1830-1930 ja loppupuolella alkoi kauniisti hämärtyä ilta ja upean punaiset pilvet väritti taivasta. Niitä ehti etuheilautusten aikana jopa ihailemaan.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s